Siz İşinizi Yapın Biz Markanızı Tescilleriz!

Marka tescili işlemleri markaların yasa önündeki en büyük güvenceleri olduğundan dolayı vakit geçirilmeden marka tescili başvurusu yapılmalıdır.

Ankara marka tescil olarak sizlerin marka tescili konusunda sorunsuz ve aynı zamanda yasal bir başvuru yapabilmeniz için profesyonel bir danışmanlık hizmeti sunuyoruz. Alanında uzman ve sürekli güncellenen yasla mevzuatı tamımı ile bilen ekiplerimizin gözetiminde ve yönlendirmesinde yapacağınız marka tescil çalışmalarında tam anlamıyla başarı sağlanmış oluyor. Unutulmamalıdır ki her başarısız başvuru markanızın korunmasız geçecek aylarına neden oluyor. Firmamız marka tescil başvurularını son derece özenli ve hassa bir şekilde yönlendirmekte ve sürecin her aşamasına hakim olarak size aradığınız yardımı sunuyoruz.

Marka kavramı dünyada olduğu gibi ülkemizde de giderek önemli bir hale geliyor. Çünkü markalar o ürünün bilinirliliğini, popülerliğini ve rekabet gücünün en süt seviyeye çıkarmasını sağlıyor. Bu sebeple marka tescili işlemlerinde belirlenen amblem ve görsellerin hangi alan ile ilgili ise o alana yönelik olması ve daha önce başka markalarca kullanılmaması gerekiyor. Marka tescili ile birlikte tescil süresi boyunca marka ile ilgili tüm tasarruflar size ait oluyor.

Yasal Marka Tescili Süresi

Ankara marka tescil firmaların marka tescili konusunda yasal mevzuat ve süreleri en iyi ve verimli şekilde kullanarak marka tescili yapılmasına yardımı oluyor. Alanında uzman personel, uzun yılarlın deneyimi ile birlikte Ankara marka tescil tarafından en kaliteli ve hedefe yönelik bir danışmanlık ve yönlendirme hizmeti sunuluyor. Site üzerinden yapacağınız başvurular doğrultusunda kısa sürede gerçekleştirilecek çalışmalar ile yetkili kurumlara taleplerinizin iletilmesi sağlanmaktadır.

Marka tescili konusunda profesyonel yardım almak sadece başvuru anlamında değil marka ile ilgili tüm ayrıntılar konusunda da olabiliyor. Çünkü markanın oluşturulması, tescil başvurusu, sürecin takibi gibi aşamaların profesyonel bir firma ile yürütülmesi sonuçları anlamında çok daha sağlıklı olacaktır.

Ankara Sorunsuz Marka Tescil Başvurusu

Ankara marka tescil olarak marka tescili ile ilgili tüm aşamaları sizlerin yerine takip ederek sizlerin esas işinize kanalize olmanızı sağlıyoruz. Bu sayede hem başvurunuz eksiksiz bir şekilde yapılırken hem de tüm süreçler firmamızın kontrolü altında gerçekleşiyor.

 

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir