Marka Tescil Başvurusu İçin Gerekli Olan Bilgiler

Marka tescili konusu oldukça önemli ve teknik bir konudur. Bu anlamda başvuruların eksiksiz yapılması son derece önemlidir. Firmamız bu anlamda marka tescili için gerekli tüm bilgi, belge ve hususlar konusunda size yardımcı bir hizmet sağlıyoruz. Ankara marka tescil olarak bu konuda sizlere en iyi ve en nitelikli hizmeti sağlıyoruz. Bu başvuru içinde gerekli olan bazı belgeler bulunmaktadır.

Marka tescil formu doldurulması son derece önemlidir. Firmamız marka sahibi ile entegre bir şekilde bu formun eksiksiz bir şekilde doldurulmasını ve tescil edilmesi noktasında istenen diğer belgelerin hazırlanması aşamalarında hizmet sağlıyoruz. Marka tescili sırasında ödenmesi gereken miktar ve markanın logo ve görselinin yer aldığı örneklerde tescil işlemlerinde sunuluyor. Ankara marka tescil olarak marka tescili başvurusu ve başvurunun değerlendirme sürecinde de aktif bir şekilde hizmet sunuyoruz. Ayrıca geçerliliği geçmiş tescillerin yenilenmesi konusunda da profesyonel bir yardım hizmeti sağlıyoruz.

Günümüzde marka değeri oluşturmak oldukça zor olmasının yanında markayı korumak için yasal olarak marka tescili yaptırılması oldukça değerlidir.

Ankara marka tescil hizmeti sunan firmamız sizlere sorunsuz ve yüksek kalitede bir marka tescil hizmetini alanında en uzman personel kadrosu ile sunuyor. Günümüzde markalar firmaların en önemli varlık ve değerleri arasında yer alıyor. Özellikle oluşan rekabet ortamında tanınmış bir marka sahibi olmak rekabette oldukça büyük bir avantaj sağlıyor. Marka tescili süreci ile artık o marka ile ilgili görsel ve isim hakkının sadece o markanın sahibi kişi ya da firmalarca kullanılması sağlanırken korsan kullanımında önüne geçmiş oluyor.

Sorunsuz ve yasal bir marka tescili için önceden konulmuş kurallar ve yönetmelikler bulunuyor. Bu sebeple birçok şirket marka tescili başvurularında bu kural ve kaidelere uymadığından dolayı başvuruları reddediliyor. Firmamız bu anlamda sizlere sürecin başından itibaren hem dosyaların hazırlanışı hem de sunumu gibi durumlarla ilgili hizmet sunuyoruz Marka tescil aşamasında başvurular detaylı bir şekilde incelenerek daha önceden marka tescili yaptırmış kişilerin ilgili durumlar kontrol edilir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir