Bursa Marka Tescil Firmaları İletişim Bilgileri

Uzun yıllar güven içinde hizmet veren Bursa Marka Tescil firmamız her zaman kaliteyi ayağınıza kadar getirmektedir.

Marka Nedir?

Aynı sektörde yer alan işletmelerin kendi ürünlerini tanıttığı ve farklı olduğunu ayırt eden işaretlere marka denilmekte olup bu markaların patentini Bursa Marka Tescil firmamızda en güvenli şekilde alabilirsiniz. Yapmanız gereken markanızı tescilli olması için firmamız ile iletişime geçmektir. Böylece işletmelerde ticari anlamda büyük bir rolü olan ve satışını yaptığınız ürününüzün adeta parmak izi olan markanız sadece size ait olacaktır. Bu sayede sadece sizi anlatan markanıza kimse sahip çıkamayacaktır. Ürününüzün kalitesini gösteren marka hem maddi hem de manevi bakımından en büyük tanıtım aracınız olacaktır.

Marka Tescili Neden Gereklidir?

Marka işletmecinin sahip olduğu ürünün piyasada tanıtımı ve satışı için çok önemli bir yere sahip olduğu için tescil edilmesi gerekmektedir. Fuar standı ya da katalog basımı gibi reklamlar için başvuru kuralları arasında marka tescili olması şarttır. Tescilli olan markanızın tüm hakları sadece size ait olup başka işletmeler ya da kişiler kesinlikle bu markayı kullanamaz. Bu neden ile mutlaka marka tescili alınması gerekir.

Tescil edilmemiş ve patenti alınmamış markanız yasal anlamda size ait olmadığı için daha sonra sorun yaşamanıza sebep olacaktır. Markanızın tescilli olması için Bursa Marka Tescil firmamız en kaliteli ve en güvenli hizmetleri ile her zaman farkını ortaya koymaktadır. Ayrıca tescilli olan markanızı daha sonra başka bir işletmeye devredebilir ya da kullanım hakkını verebilirsiniz. Böylece ticari bir kazanç elde etmiş olursunuz.

Marka Tescil Başvurusu İçin Gerekli Olanlar?

Marka tescili işletme için en önemli olan unsurlardan bir tanesidir. Tescil almak için gerekli olan belgeler bulunmaktadır. İlk olarak başvurusu tescil edilecek olan markanın logo ya da yazı karakteri, noter onayı olmadan işletme tarafından düzenlenmiş olan vekaletname bulunması gerekir. Bursa Marka Tescil firmamız markanızın patentini almanız için en güvenli hizmetlerini çok daha hızlı şekilde yardımcı olmaktadır. Kaliteden ödün vermeden sizin memnun kalacağınız hizmetleri firmamızdan alabilirsiniz.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

2 Cevaplar

  1. 2 Şubat 2019

    […] hizmetini diğer işletmelerden ayırması için kullanılan her türlü işarete marka denilir ve Bursa Marka Tescil firmamız en doğru şekilde bu konuda sizlere yardımcı olmaktadır. Marka haklarının belirli […]

  2. 12 Şubat 2019

    […] Bursa Marka Tescilfirmamız kaliteden ödün vermeden en güvenli şekilde hizmetlerini vermektedir. Marka bir işletmenin mal ya da hizmet vermesi ve kendini tanıtmasının yanı sıra aynı sektörde bulunan diğer işletmelerden ayırması adına önemli olan her türlü işaretlere marka denilmektedir. İşletmeye ait olan markanın belirli bir süre zarfında başka kişilerin kullanmaması için tesis edilmesine de marka tescil denilir. […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir