Sosyal Medya Ajansı Ne İş Yapar ?

Teknoloji bizi esir aldığından bu yana reklam ve tanıtım mecraları da kendini bu yöne doğru geliştirdi. Sadece sosyal medya yeterli olmasa bile geleneksel medya ile birleştiğinde çok büyük reklam kampanyaları yapılabildiğinden sosyal medyanın gücü tartışılamaz derece büyük.

Hem birey olarak hem de firma olarak hemen hemen herkes sosyal medya ile bir şekilde tanışmış durumda . Bireyler sosyal medyayı genellikle sosyal çevreleri ile iletişim halinde kullanmakta iken firmaların sosyal medya ile tanışma amaçları satış ve pazarlama.  Ancak sosyal medyada satış ve pazarlama yapmak sadece içerik paylaşmaktan veya tanıdıklarına özel mesajlar göndermekten ibaret değil. Sosyal Medya pazarlaması uzmanlık ve tecrübe isteyen hassas bir konudur. Sosyal medya’da bende varım diyerek bu pastadan pay almak isteyen büyük markalar kendi bünyesinde sosyal medya ekibi kurarken KOBİ’ler genellikle sosyal medya ajansları ile çalışmaktalar. Ancak burada önemli olan husus doğru sosyal medya ajans tercihi. Çünkü sizin hitap ettiğiniz potansiyel müşterilerin beklentilerinden anlamayan, hedef müşteri kitlenizin ne zaman daha sık sosyal medyada olduğunu gözetmeden sırf sözleşmenizde günde 1 paylaşım yapılacak diye paylaşmış olmak için içerik paylaşan, yazım ve imla yanlışları ile dolu bir içerik paylaşan, basit veya itici grafikler ile dolu bir görsel paylaşan bir sosyal medya ajansı size faydadan çok kuşkusuz zarar  getirecektir. Başkent Ankara’da faaliyet gösteren WMS 360 Digital Ankara Sosyal Medya Ajansları arasında kendine yer edinmiş kurumsal bir ajansdır. Bünyesinde sosyal medya analiz uzmanları , metin editörleri ve grafik tasarımcılardan oluşan genç ve dinamik ekibi ile markanıza hizmet vermek için hazır.

Günümüz rekabet piyasın da artık firmalar sosyal medya sayesinde ucuz reklam yapma fırsatı bulurken hedef kitlelerine de bu yol ile çok ekonomik bir şekilde ulaşmaktadır. Sattığınız ister ürün olsun ister hizmet beraber doğru analizler ve reklam ile sizi müşterileriniz ile buluşturalım.

Bunlar da hoşunuza gidebilir...

1 Cevap

  1. 1 Ocak 2019

    […] geri dönüşler elde etmek ve profesyonel şekilde yardım almak isteyenler Ankara sosyal medya ajansı ile yapacakları görüşmeler doğrultusunda taleplerini ileterek profesyonel şekilde […]

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir